Belastingadvies voor particulieren

De aangifte inkomstenbelasting 2020 moet zonder uitstelregeling binnen zijn voor 1 mei 2021.De kosten voor het invullen van de aangifte bedragen ongeveer € 75 tot € 105 inclusief btw. (eventueel inclusief fiscale partner) Tijdens het invullen van de “belastingpapieren” bekijken we ook uw toeslagen. (zorgtoeslag, kindgebondenbudget,huurtoeslag, kinderopvangtoeslag)etc. Als het mogelijk is ontvangt u direct een uitdraai, of pdf per mail van de belastingberekeningen.

Plan hier online uw afspraak

Vanwege Covid 19 is het dit moment niet mogelijk om via de app een afspraak in te plannen.

U ontvangt op verzoek een checklist, zodat u weet wat  u mee moet nemen tijdens de afspraak, uw digid hebben wij niet perse nodig. Wij versturen uw belastingaangifte of toeslag wijziging met ons eigen gecertificeerd systeem. (unit4 fiscaal gemak) U kunt het vergelijken met mijn.belastingdienst.
Dus ook als u geen eigen onderneming hebt, zijn wij op fiscaal en financieel gebied uw helpende hand.

Het aanpassen van uw voorlopige aanslag (voorlopige teruggaaf) is een standaard onderdeel tijdens de bespreking.

U mag de documenten ook per mail aanleveren, de voorkeur gaat echter wel uit om een korte uitleg een bespreking te hebben.Dus wilt u voordelig uw aangifte invullen neem dan telefonisch contact op of boek direct een afspraak. Op verzoek komen wij ook bij u aan huis.

Laat uw aangifte gerust bij ons invullen, dan is het natuurlijk vanzelfsprekend, dat u het hele jaar door bij ons terecht kunt voor vragen omtrent uw fiscale zaken.

Zo kan het zijn dat u wilt weten wat de fiscale gevolgen zijn van samenwonen, een huis kopen, trouwen of scheiden.

 

Heeft u de afgelopen jaren zelf aangifte gedaan of wilt u een second opinion en twijfelt u aan de juistheid, wij beoordelen deze kosteloos voor u. Wij stellen daarvoor graag een nieuwe aangifte op of indien nodig een bezwaarschrift.Wij helpen ook bij het invullen van overige formulieren welke u als particulier kunt ontvangen.

 

Belasting en overig fiscaal advies voor de regio,  Eibergen, Groenlo, Haaksbergen, Neede, Borculo en Lichtenvoorde, maar ook ver daarbuiten. Kijk ook op onze website www.mijninkomstenbelasting.nl

header

of naar (085) 8771061
of neem contact met ons op!

Belastingaangifte

Prognoses

MKB

Jaarrekeningen

Fiscale advisering

Salaris administratie

Prognoses

Agrarische sektor

Jaarrekeningen

Agrarische sektor

Belastingaangifte