Referenties

We verrichten werkzaamheden voor ruim 210 bedrijven, stichtingen, zzp-ers , mkb-ers. Bijkomstig  doel is ze te laten besparen op accountants en administratiekosten. De focus gericht op de toekomst en niet zozeer op het achteraf bespreken van de jaarcijfers.

Hier enkele referenties van onze tevreden klantenkring.

Als kleine zelfstandige wil je niet teveel betalen aan de fiscus. Een gedegen advies in het begin heeft mijn bedrijf een vliegende start gegeven.

Bjorn van Auto Pro

Ik maak geregeld lange dagen om de klussen klaar te krijgen. Dan blijft er niet veel tijd over voor de boekhouding. Gelukkig krijg ik goede ondersteuning.

Erwin Wolfs metselwerk, tegelzetten en verbouwingen

Ik was eerder bij een groot kantoor. Daar liep ik tegen lange wachttijden en hoge nota’s aan, dat is nu gelukkig anders. www.123pccenter.nl

André Ouwendijk 123PCCenter

Het team van Administratie Advies Eibergen helpt ons met het opzetten en bijhouden van de administratie omtrent de Stichting, zodat we ons kunnen richten op ons eigen werk, we zijn zeer tevreden.

Stichting Perspectief voor Jong en Oud

Korte lijntjes, geen loze beloftes maar duidelijkheid en het gemak van het zeer gebruiksvriendelijk online boekhoudpakket. www.reinaertvergulders.nl

Steven van Reinaert Vergulders

Laat mij maar sleutelen, met de administratie bemoei ik me niet al te veel. Daarin vertrouw ik al jaren op Administratie & Advies uit Eibergen.

Harold van der Neut van Motordelen

We werken al jaren met tevredenheid met Mathijn Spexgoor van Administratie Advies Eibergen, wij kennen hem als een betrouwbaar en betrokken persoon met kennis van zaken. Accuraat en snel voor een betaalbare prijs.

 

Erve de Horst Bed en Breakfast

Duidelijk advies en korte lijnen waarbij de antwoorden op vragen niet lang op zich laten wachten.

Herberg Achterhoek

Ik heb een leuk en creatief beroep, daar ben ik goed in, het administratieve en fiscale werk laat ik het liefst over aan Administratie & Advies Eibergen.

Madelon Kuijk, Lonnie Ballonie

Als klein bedrijf moet je veel tijd in je onderneming stoppen. Ik draai zelf veel uren en ben zo blij dat de administratie me niet veel tijd kost.

Kim Korthuijs van Bubbles Hair & Beauty

Ik ben voor het persoonlijke contact gegaan. Iets dat bij mijn vorige adviesbureau ontbrak. Het online boekhouden is erg makkelijk bij te houden. De mensen bij Administratie & Advies Eibergen komen zelf ook uit de regio. Men weet wat er speelt.

Henk Jan van te Brake Tuintotaal

Geen poespas maar adequate hulp bij al mijn administratieve en fiscale zaken. En tegen een heel voordelig tarief. www.ldr-lighting.nl

Iwan Kreft van ldr-lighting.nl

Altijd vroeg in het jaar mijn aangiften en jaarstukken klaar, handig factuurprogramma en goede wisselwerking in wie wat doet in de administratie als we zelf eens minder tijd hebben

Boschker Montage

of naar (085) 8771061
of neem contact met ons op!

Belastingaangifte

Prognoses

MKB

Jaarrekeningen

Fiscale advisering

Salaris administratie

Prognoses

Agrarische sektor

Jaarrekeningen

Agrarische sektor

Belastingaangifte